Finance, procurement and planning/budgeting systems

FOI request reference: F0048870
Publication date: May 2017

Request

1) What Finance system do you use for Finance management?
2) What system do you use for Planning and Budgeting?
3) Which vendor/System Integrator (SI) implemented your current Finance System?
4) Who is your current Finance system support partner?
5) When is the contract for the current Finance System expiring?
6) Are you planning to renew your current finance System or tender for a new system upon expiry?
7) If tender, when are you planning to publish for a tender?
8) Which framework do you use for procurement?

Outcome

Successful

Response

I can confirm that The National Archives holds information relevant to your request.

For clarity, I have broken down your request and provided answers directly under each of your questions, as detailed below:-

1) What Finance system do you use for Finance management?

Answer – Sunsystems

2) What system do you use for Planning and Budgeting?

Answer – Sunsystems

3) Which vendor/System Integrator (SI) implemented your current Finance System?

Answer – Sapphire

4) Who is your current Finance system support partner?

Answer – Sapphire

5) When is the contract for the current Finance System expiring?

Answer – Quarter 4, 2017/2018

6) Are you planning to renew your current finance System or tender for a new system upon expiry?

Answer – No decision has been made

7) If tender, when are you planning to publish for a tender?

Answer – Not applicable as no decision has been made

8) Which framework do you use for procurement?

Answer – To be determined – The National Archives has yet to decide which framework (if any) we will use